KVIETIMAS Į SEMINARĄ
„HIGIENIŠKA INŽINERIJA IR DIZAINAS – TEORINIAI IR PRAKTINIAI ASPEKTAI”
Seminarą organizuoja: Europos Higieniškos Inžinerijos ir Dizaino Grupė
KTU Maisto institutas
Data ir laikas: 2017 m. rugsėjo 12 d. 13.00 – 17.00 val.
Vieta: KTU „Santakos“ slėnio 216 salė, K. Baršausko g. 59, Kaunas.
Seminaras nemokamas. Jo dalyviams bus išduotas pažymėjimas. 12:30-13:00 registracija.
| Seminaro programa: | |
| Įžanginis žodis, trumpas higieniškos inžinerijos svarbos pristatymas | 
 Raimondas Narkevičius  | 
| Maisto sauga Lietuvoje | 
 Jonas Valuta, VMVT  | 
| Apie EHEDG ir jos veiklą rytų EuropojeEHEDG and its activities in Eastern Europe | 
 Prof. Mark Shamtsian, Russia  | 
| Higieniškas dizainas, maisto sauga ir žmonių elgsena Hygienic design, food safety and human behavior | 
 Prof. Vladimir Kakurinov, Makedonija  | 
| Higieniško perdirbimo rizikos veiksniaiHazards in hygienic processing | 
 Prof. Mark Shamtsian, Russia  | 
| Higieniškas įrenginių dizainas ir valdymo prioritetaiHygienic design of Equipment and key points to manage | 
 Huub Lelieveld, Olandija  | 
| Higieniška inžinerija ir dizainas: teorija ir praktikaHygienic engineering and design: theory and practice | 
 Prof. Vladimir Kakurinov, Makedonija  | 
| Vietovės parinkimas ir gamyklos dizainasSite selection and factory design | 
 Huub Lelieveld, Olandija  | 
| Higieniškos drenažo sistemos | 
 Giedrė Butkienė, ACO Nordic Lietuva  | 
Telefonai pasiteirauti: EHEDG Lietuvos sekcijos pirmininkas, KTU Maisto instituto mokslo darbuotojas Raimondas Narkevičius, tel. 86884 3226
Prašome registruotis tel. 837 312393, el. paštu: mai@ktu.lt