KVIETIMAS Į SEMINARĄ
„HIGIENIŠKA INŽINERIJA IR DIZAINAS – TEORINIAI IR PRAKTINIAI ASPEKTAI”
Seminarą organizuoja: Europos Higieniškos Inžinerijos ir Dizaino Grupė
KTU Maisto institutas
Data ir laikas: 2017 m. rugsėjo 12 d. 13.00 – 17.00 val.
Vieta: KTU „Santakos“ slėnio 216 salė, K. Baršausko g. 59, Kaunas.
Seminaras nemokamas. Jo dalyviams bus išduotas pažymėjimas. 12:30-13:00 registracija.
| Seminaro programa: | |
| Įžanginis žodis, trumpas higieniškos inžinerijos svarbos pristatymas |
Raimondas Narkevičius |
| Maisto sauga Lietuvoje |
Jonas Valuta, VMVT |
| Apie EHEDG ir jos veiklą rytų EuropojeEHEDG and its activities in Eastern Europe |
Prof. Mark Shamtsian, Russia |
| Higieniškas dizainas, maisto sauga ir žmonių elgsena Hygienic design, food safety and human behavior |
Prof. Vladimir Kakurinov, Makedonija |
| Higieniško perdirbimo rizikos veiksniaiHazards in hygienic processing |
Prof. Mark Shamtsian, Russia |
| Higieniškas įrenginių dizainas ir valdymo prioritetaiHygienic design of Equipment and key points to manage |
Huub Lelieveld, Olandija |
| Higieniška inžinerija ir dizainas: teorija ir praktikaHygienic engineering and design: theory and practice |
Prof. Vladimir Kakurinov, Makedonija |
| Vietovės parinkimas ir gamyklos dizainasSite selection and factory design |
Huub Lelieveld, Olandija |
| Higieniškos drenažo sistemos |
Giedrė Butkienė, ACO Nordic Lietuva |
Telefonai pasiteirauti: EHEDG Lietuvos sekcijos pirmininkas, KTU Maisto instituto mokslo darbuotojas Raimondas Narkevičius, tel. 86884 3226
Prašome registruotis tel. 837 312393, el. paštu: mai@ktu.lt